aktuálně: 37 uzavírek, 15 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

MK Motorsport v Budějovicích zopakoval výsledek z Litoměřic

26. července 2011

Na start Rallye České Budějovice se postavil nejen Michal Černý, o jehož startu/nestartu toho bylo napsáno dost, ale se svým Subaru Impreza WRX STi také Štěpán Zabloudil, kterého tentokrát navigovala Martina Kalistová. Této posádce se za celý víkend jako jediné ve třídě A4 vyhnuly jakékoliv problémy.

Autor: MIKOR

Štěpánovi hlavní soupeři ve třídě A4 odstoupili hned na začátku, když Michal Černý ani neodstartoval, protože jeho vůz ráno nenastartoval, Pawla Danyse zradila převodovka a Jiří Kalista havaroval. Ve třídě A4 tak zbyly pouze dva vozy a jen jeden z nich mohl jezdce MK Motorsportu porazit. Bylo jím Mitsubishi Lancer Evo IX Martina Šikla.

Dle předpokladů šel hned na první rychlostní zkoušce Martin Šikl a také tam až do cíle zůstal. Štěpán Zabloudil na něj stejně jako týden předtím v Litoměřicích výrazně ztrácel, ale pilot modrého Subaru byl i přesto spokojen, když se mu konečně i ve Volném Poháru podařilo poprvé vystoupat na stupně vítězů.

Další soutěž, kde se představí obě posádky MK Motorsportu bude 10. Mogul Rallye Železné hory, která se pojede druhou srpnovou sobotu, tedy 13. 8. 2011.

Štěpán Koubek

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >