aktuálně: 37 uzavírek, 4 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Škoda Motorsport se představí na Agrotec Rally Hustopeče

8. června 2011

Podruhé v letošní nabité sezoně se představí posádka továrního týmu Škoda Motorsport Jan Kopecký - Petr Starý o nadcházejícím víkendu (10.-11. června) na tratích Mezinárodního Mistrovství České republiky v rally. V pořadí čtvrtá soutěž českého šampionátu vyplní letošní náročný program celého týmu.

Kopecký se Starým se plánovitě neúčastní celého šampionátu, přesto po jedné absolvované soutěži - březnové Valašské rally, kterou suverénně vyhráli - figurují na třetím místě celkového hodnocení. Tovární Fabia Super 2000 se zároveň poprvé představí českým fanouškům v novém firemním designu, který bylo dosud možné spatřit pouze na soutěžích IRC.

Soutěž začíná v pátek v pozdních hodinách a jak posádky, tak diváci se mohou těšit na atraktivní souboje. Soutěž je rozdělená do dvou dnů a na jezdce čeká 12 rychlostních zkoušek a 173 ostrých kilometrů v okolí jihomoravských vinic.

Jan Kopecký vidí své šance následovně: „Jsme s Petrem rádi, že se můžeme opět po čase představit domácímu publiku, přestože je náš program opravdu nabitý. Času na přípravu na nadcházející rally není po právě skončené soutěži IRC na Ukrajině mnoho. Pokusíme se samozřejmě zvítězit, s jinými ambicemi asi do soutěže ani jít nemůžeme.“

Škoda Motorsport

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >