aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Deset let spolupráce

12. dubna 2011

Ani tři dny po šumavské tragédii Jiřího Skoupila se nemůže team ROTO Plzeň vzpamatovat z toho, že už svého kamaráda nikdy neuvidí. Olomoucký soutěžák spolupracoval s týmem celých deset let.

Nejprve jezdil s vozy nissan, později s Fiatem Punto S1600. Svět rally je protkán vztahy nejrůznějších kvalit a hodnot, ale poměr mezi Jiřím a všemi ostatními členy teamu, byl výjimečný. Pana Skoupila jsme si moc vážili pro jeho vždy slušné, přímé a seriózní jednání. Byl opravdovou osobností, na jejíž slovo se dalo vždy spolehnout. Deset let spolupráce je opravdu dlouhá doba a náš vztah zůstával vždy přátelský a nadmíru korektní.

Ztráta velice zasáhla i teamového kolegu Jana Šlehofera, který po boku Jiřího Skoupila strávil čtyři roky a vždycky mezi nimi panovala velice příjemná, v rally nezvykle oboustranně přejícná a přátelská atmosféra.

Událost se nesmírně dotkla také šéfmechanika Luďka Svobody. Po celou dobu mu vozy připravoval v neobyčejně přátelské a otevřené atmosféře a vytvořil se mezi nimi nejen pracovní, ale i osobní přátelský vztah.

Další podniky rally si bez jeho svérázné a veselé povahy neumíme ani představit, bude nám všem moc chybět. Management, technici, mechanici a všichni další kolem týmu ROTO Plzeň, prožívají opravdu hlubokou lítost a vyjadřují pozůstalým upřímnou účast se ztrátou, která je postihla.

Roto Plzeň

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >