aktuálně: 37 uzavírek, 5 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

ADELL MOGUL Racing Team po prvním testu

18. března 2011

Roman Kresta s Petrem Grossem absolvovali první porci testovacích kilometrů v rámci přípravy na Valašskou rally, úvodní podnik Mediasport MMČR.

„Bohužel nám nepřálo počasí, ale to jsme brali pozitivně. Podobné podmínky mohou být i na Valašce. Během testu jsem se snažil auto důkladněji poznat ve vztahu k diferenciálům. Vyzkoušeli jsme nejrůznější varianty. Do prvního startu ještě drobně doladíme podvozek a stabilizátory, ale to už budou jen kosmetické změny. S fungováním auta vládne naprostá spokojenost, neobjevil se žádný problém.

Najezdili jsme asi šedesát kilometrů, do startu šampionátu ještě nějakou porci přidáme, ale už to nebude nic zásadního.

Nyní mechanici fabii rozdělají a znovu složí, aby byl vůz připraven na krátký funkční test těsně před startem závodu. Pro některé mechaniky byla fabie novým nářadím, proto si v průběhu testu vyzkoušeli výměnu převodovky a diferenciálu. Nechceme, aby nás při Valašské rally cokoli zaskočilo,“ komentoval test Roman Kresta.

Kresta Racing

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >