aktuálně: 37 uzavírek, 4 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Jiří Volf - přijedu pobavit!

25. října 2010

Jiří Volf nebyl jako pilot dlouho za volantem Mitsubishi Lancer EVO IX vidět. K volantu jako závodník se opět vrací o víkendovém setkaní mistrů v Sosnové Podrobnosti si přečtěte dále v tiskové zprávě teamu.

„Letošní rok pro mě byl závodnickou pauzou. Firemní povinnosti, budget teamu a celková hospodářská situace mě donutily letos pauzírovat. Rozpočet byl k dispozici pouze na velmi omezený počet startů a tak nemělo cenu se věnovat sezóně naplno, která by s rizikem v polovině skončila. Auto jsme celý rok pronajímali a tak jsem spíše koordinoval činnost pronájmů, repase a opravy. Po těžké havárii vozu v Krkonoších máme téměř nový vůz ve výborné kondici, který budeme dále nabízet na komerční pronájmy ve spolupráci se zlínským APIDem Mirka Jandíka. O to více mě potěšilo pozvání organizátorů na letošní setkaní mistrů v Sosnové a v Praze. Díky skvělé divácké a uvolněné závodnické atmosféře mám tyto podniky velmi rád a nikdy jsem na nich nechyběl.“

„V Praze posadím vedle sebe na sedadlo spolujezdce i známého VIPa. Zranění páteře před dvěma lety při Hustopečích mě už připomíná jen jizva na zádech a jediné omezení jsem pocítil pouze při nekolikadenním čundru s baťohem na zádech absolvovaným se závodnickými kolegy Prokopem a Jurkou. Uvidím, jak se dlouhá závodnická pauza podepíše na mé jezdecké připravenosti. S vozem EVO IX jsem letos na testech teamu při komerčních startech našich klientů najezdil minimálně kilometrů a tak se pojedu do Sosnové rozcvičovat. Hlavním úkolem je povozit sponzory, VIP a přátele teamu driftem, pobavit diváky v rozjížďkách a také prezentovat nové produkty naší firmy jako jsou fotovoltanické dobíječky pro mobilní telefony, foťáky , MP3, atd. značky Suntrica.cz, které zavádíme do prodeje. Všechny partnery teamu, sponzory a fanoušky srdečně zveme na páteční taxi jízdy a sobotní závod v Sosnové.“ těší se Jirka Volf.

Volf Media Service

Další články

Nejkrásnější lokality vedle českých dálnic

Cestování po českých dálnicích nemusí být jen o rutinní jízdě z bodu A do bodu B. I když se na cestách potýkáme s dopravními zácpami a nekonečnými opravami, okolí českých dálnic skrývá množství nádherných a zajímavých míst, která stojí za to objevit.

zobrazit článek >

Ceny benzinu trápí mladé řidiče - cena ropy Brent je klíčovým faktorem

V poslední době se mladí řidiči stále více potýkají s rostoucími cenami benzinu, které značně zatěžují jejich rozpočet. Tento trend není jen výsledkem inflace nebo vládní politiky, ale především výkyvů na globálním trhu s ropou, konkrétně cenou ropy Brent, která má zásadní vliv na konečnou cenu pohonných hmot.

zobrazit článek >

Tipy pro efektivní stěhování: Jak ušetřit čas a peníze?

Stěhování v dynamických městech na realitním trhu s sebou vždy přináší výzvy. Kromě kolísajících nájmů a cen nemovitostí může být velkou výzvou také městská doprava a logistická omezení. V tomto článku se s vámi podělíme o nejlepší tipy a triky, které vám pomohou efektivně a úsporně se přestěhovat v rámci města.

zobrazit článek >