aktuálně: 37 uzavírek, 2 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Mogul Racing Team před Herkul Rally Příbram

23. září 2010

Herkul Rally Příbram, jejíž 32. ročník se odehraje v pátek a sobotu 24. - 25. září, uzavře letošní sezónu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally.

Na startu závěrečné soutěže nebudou chybět ani pravidelní účastníci MMČR Roman Kresta s Petrem Grossem, kteří již tradičně odstartují v barvách Mogul Racing Teamu. Poslední podnik letošní sezóny absolvuje luhačovicko - boleslavská dvojice s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX, se kterým Roman úspěšně účinkuje v seriálu sprintrally. Roman s Petrem na Barum Czech rally přišli o možnost zisku hattricku titulu absolutních mistrů a již po uplynulém podniku bylo jasné, že s definitivní platností získávají v letošním roce bronzové pozice, přesto však v závěrečném podniku sezóny odstartují.

„Letošní sezóna dopadla, jak dopadla. Příbram jsme v plánu sezóny měli, takže odstartujeme,“ uvádí ke startu v závěrečné rally Roman. „V současné době však již soustředíme všechny síly a práci týmu na přípravu na následující sezónu. Všechny fandy rally bychom chtěli pozvat na závěrečný podnik MMČR a popřát jim, ať si před přestávkou mezi sezónami užijí krásné závody,“ uzavírá Roman Kresta před startem 32. Herkul Rally Příbram.

Příbramská soutěž má pro zúčastněné připravenou trať o délce přesahující 170 kilometrů rychlostních zkoušek, rozdělených do 16 měřených úseků. Start soutěže se odehraje před Kulturním domem v pátek v 16:00. Cílová rampa přivítá nejúspěšnější posádku na stejném místě v sobotu v 17:32 hodin.

Kresta Racing

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >