aktuálně: 37 uzavírek, 20 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Výstava fotografií při rally Bohemia

22. června 2010

Ani ne za dva týdny začne jedna z nejoblíbenějších automobilových soutěží u nás. Rally Bohemia. Populární soutěž představuje spojení náročných tratí, atraktivních soutěžících a zajímavého doprovodného programu pro diváky.

Letos poprvé také všem návštěvníkům nabízí Vzdělávací centrum Na Karmeli ve spolupráci se společností ABL, a. s. a RDPromotion ojedinělou akci. Výstavu fotografií automobilů Škoda z posledních let. Výstava se otevře 24. 6. v 14:00, uzavřena bude v neděli 4. 7. v 18:00, právě v prostorech Vzdělávacího centra Na Karmeli v Mladé Boleslavi (www.savs.cz).

Mezi vystavujícími jsou zkušení fotografové rally Tomáš Němec, David Jeřábek, Radek Vojtěchovský, Roman Kašpárek, Matěj Skalník a Radan Eliáš, který mimo jiné doplní výstavu o zajímavé fotografie z let sedmdesátých. Po celou dobu bude na místě vystaven i vůz Škoda Fabia S2000, takže diváci mají možnost prohlédnout i to, na co obvykle u trati není čas.

Neváhejte a přijďte si od 24. 6. prohlédnout výstavu do Vzdělávacího centra Na Karmeli v Mladé Boleslavi.

Adam Eliáš

Další články

Nejkrásnější lokality vedle českých dálnic

Cestování po českých dálnicích nemusí být jen o rutinní jízdě z bodu A do bodu B. I když se na cestách potýkáme s dopravními zácpami a nekonečnými opravami, okolí českých dálnic skrývá množství nádherných a zajímavých míst, která stojí za to objevit.

zobrazit článek >

Ceny benzinu trápí mladé řidiče - cena ropy Brent je klíčovým faktorem

V poslední době se mladí řidiči stále více potýkají s rostoucími cenami benzinu, které značně zatěžují jejich rozpočet. Tento trend není jen výsledkem inflace nebo vládní politiky, ale především výkyvů na globálním trhu s ropou, konkrétně cenou ropy Brent, která má zásadní vliv na konečnou cenu pohonných hmot.

zobrazit článek >

Tipy pro efektivní stěhování: Jak ušetřit čas a peníze?

Stěhování v dynamických městech na realitním trhu s sebou vždy přináší výzvy. Kromě kolísajících nájmů a cen nemovitostí může být velkou výzvou také městská doprava a logistická omezení. V tomto článku se s vámi podělíme o nejlepší tipy a triky, které vám pomohou efektivně a úsporně se přestěhovat v rámci města.

zobrazit článek >