aktuálně: 37 uzavírek, 5 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Mogul Racing Team míří na Šumavu

15. dubna 2010

Po třítýdenní přestávce se seriál Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v Rally přesouvá z Valašska na Šumavu, kde jej čeká jeho druhé dějství 45. Mogul Rallye Šumava Klatovy. Po zklamání na Valašské rally se s odhodláním znovu bojovat o čelní příčky postaví na start soutěže posádka Mogul Racing Teamu Roman Kresta - Petr Gross.

Roman Kresta v uplynulých dnech podrobil týmový Peugeot 207 S2000 testování a nyní už jeho myšlenky směřují směrem k Šumavě. „Soutěž má stejného generálního partnera, jako náš tým a tak se můžeme cítit jako v domácím prostředí,“ uvádí Roman k následujícímu podniku MMČR. Jak vidí Luhačovický jezdec stav v mistrovství po úvodním podniku? „Valaška je už za námi. Dopadla, jak dopadla. Vše je zatím otevřené, i když samozřejmě body ztracené na Valašce mohou chybět.“

Roman Kresta se před startem také vyjádřil k rychlostním zkouškám, které v něm před startem soutěže příliš nadšení nevzbuzují. „Bohužel, rychlostní zkoušky budou krátké a to se mi příliš nelíbí. Budeme ale bojovat a jako pokaždé se budeme snažit o maximální možný výsledek,“ dodává Roman Kresta před soutěží.

Generálním partnerem týmu i nadcházející soutěže je společnost Paramo, a.s. a její obchodní značka Mogul. „Jak jsme již uvedli před sezónou, našim společným cílem s Romanem je obhajoba titulů z posledních dvou let. Věříme, že skutečnost, že Roman s Petrem pojedou ve skoro domácím prostředí, podpoří jejich úspěch,“ uvádí před soutěží obchodní ředitel Paramo, a.s. Ing. Jaromír Kouřil.

Roman Kresta s Petrem Grossem se na startovní rampu soutěže postaví se startovním číslem 3.

-pr-

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >