aktuálně: 37 uzavírek, 5 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Loprais Tatra Team - fanouškům, přátelům a mediálním partnerům

15. ledna 2010

Po relativně krátké, ale o to vzrušující adrenalinové pouti za dakarským titulem se Vám hlásíme z přístavu Lima v Buenos Aires, kam jsme dopravili naši lechce klopýtavou holku se startovním číslem 502. Velmi bychom chtěli poděkovat za pozitivní reakce a povzbuzující slova, kerých se nám v posledních dnech dostalo. Děkujeme!

Věřte nebylo pro nás snadné odstoupit z boje o přední pozici v tak skvěle rozjetém závodě. Nicméně našim cílem vždy bylo rvát se o stupně nejvyšší i za vědomí toho, že proti nám stojí skvěle vyzbrojený tým Kamaz, kterého si vysoce vážíme a vzhlížíme k němu právem jako k největšímu favoritu na vítězství.

Velmi si ceníme vyjádření Čagina a šéfa sportovního oddělení Kamaz Rally Raid, že okamžikem našeho odstoupení pro ně boj o dakarský vavřín ztratil kouzlo.

Závod jsme měli velmi pěkně rozjetý ikdyž rychlejší průjezd zatáčkou znamenal fatální poškození podvozku, které neumožňovalo pokračovat dále. Našim klukům ze servisu a celému týmu velice děkujeme, v dané chvíli odvedli maximum možného, dodal Aleš Loprais.

Mnohokrát děkuji za četná blahopřání k mým 30tým narozeninám a za celý tým Vám mohu slíbit, že za dakarským beduínem vyrazíme i příští rok a těšíme se opět na Vaši podporu, která byla letos obrovská a velmi nám pomáhá.

Další prověrka před následujícím Dakarem bude Silk Way Rallye - Dakar Series, kde bychom chtěli obhájit podiové umístění z roku 2009 a představit nový kamion TATRA.

Loprais Tatra Team přiletí 13. ledna do Prahy - letiště Ruzyně, let z Frankfurtu č. LH 3264 v 18.40 hod

Loprais Tatra Team

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >