aktuálně: 37 uzavírek, 4 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Sheron se vrací do Valašské rally

15. ledna 2010

Zatím největší změnu zaznamenala Valašská rally ve svém názvu. Jeho základní podobu doplnilo pojmenování generálního partnera Sheron. Pro příznivce jedné z nejpopulárnějších českých automobilových soutěží, jíž Valaška bezesporu je, však o novinku v tom pravém smyslu slova nejde.

Jistě si pamatují, že značka Sheron se v jejím názvu objevila již dříve - v roce 2005. V následujícím období však byla Valašská rally po reorganizaci soutěžního kalendáře zařazena do jiné kategorie než je Mezinárodní mistrovství České republiky, čímž došlo k přerušení spolupráce na předchozí úrovni. Vazby však naštěstí nebyly narušeny nenávratně a tak po vyřešení všech formalit došlo k obnovení spolupráce Valašské rally a Sheronu na té nejvyšší úrovni.

Značka Sheron společnosti DF Partner s.r.o. je značkou špičkové autochemie, autokosmetiky a autopříslušenství. Sheron je dlouhodobě partnerem jednoho z nejúspěšnějších českých soutěžáků, několikanásobného vítěze Valašské rally, úřadujícího Mistra České republiky a valašského automobilového matadora se zkušenostmi ze světových rally Romana Kresty.

„Jsme velmi rádi, že došlo k opětovnému navázání spolupráce. Věřím, že naše vztahy povedou ke zvýšení sportovní i společenské úrovně Valašské rally. Přístupu značky Sheron si ceníme v současné době o to víc, že do opětovného vztahu s Valaškou vstoupila v době, kdy je všude kolem nás tolik omílána hospodářská krize, která prý takovým i obdobným akcím, respektive spolupráci na obdobné úrovni brání. V případě značky Sheron je opak pravdou a organizátoři Valašské rally jsou jí za to vděčni,“ poznamenal ředitel Sheron Valašská rally 2010 Miroslav Hošák.

Dušan Póč

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >