aktuálně: 37 uzavírek, 5 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

SAS Zlín pořádá jezdeckou rally školu

10. září 2009

Středisko automobilového sportu Zlín pořádá ve dnech 21. - 23. září 2009 jezdeckou rally školu, jejíž absolvování je nezbytné pro získání národní licence pro rally.

Rally škola se uskuteční ve Zlíně, potrvá celkem tři dny (pondělí až středa) a její cena je 7 000 Kč. Školení probíhá při teoretické části názorně s použitím dataprojektoru, při praktické části realizované v terénu jsou využívána vozidla a další technické vybavení Barum Czech Rally Zlín.

Pro případné zájemce nabízíme více než třicet let zkušeností v čele českého i evropského rallysportu plynoucích z pořádání soutěží, vedení soutěžních týmů, přípravy taktiky, logistiky a i samotných jezdců a doprovodného personálu. O rally víme vše, co potřebujete vědět, a jsme ochotni Vám tyto zkušenosti předat v naší škole automobilového jezdce.

MÍSTO KONÁNÍ:

Teoretická část: budova AK Barum, Hornomlýnská 3715, Zlín 760 01

Praktická část: trať a rychlostní zkoušky Barum Czech Rally Zlín

VOZIDLA:

Organizace rally - vozidla Rallye Zlín spol. s r.o.

Účastníci - běžné sériové vozy bez jakýchkoliv úprav (simulovaná rally se jede za plného provozu, účastníci si píší rozpis RZ a kontrolují jej jako při běžných seznamovacích jízdách).

PERSONÁLNÍ ZABEZPEČENÍ:

Miloslav Regner (ředitel Barum rally Zlín, vedoucí Střediska automobilového sportu)

Jiří Svoboda, Vlasta Greplová.

Lektoři: přední odborníci z oblasti automobilového sportu

ZÁKLADNÍ HARMONOGRAM RALLY ŠKOLY

1) Teoretická část

a) Základy automobilového sportu

b) Podklady pro rally

2) Praktická část

a) příprava posádky a týmu

b) cvičná rally

3) Závěrečné zkoušky

Další informace a přihlášku naleznete na stránce www.RallyZlin.cz nebo na tel: 577 210 677, mobil: 602 772 430, email: barum@rallyzlin.cz.

-pr-

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >