aktuálně: 37 uzavírek, 2 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Delimax Team představuje design

18. srpna 2009

Do startu zlínské soutěže zbývá již jen necelý týden a přípravy u všech týmů jsou na samém vrcholu. Stejně tak je tomu i u nově vzniklého Delimax Teamu. Ten bude ve Zlíně reprezentovat populární posádka ve složení Pavel Valoušek - Zdeněk Hrůza, kteří budou mít k dispozici vůz Škoda Fabia S2000 připravený a servisovaný belgickým týmem René Georges.

Páteční program týmu nám představil výkonný ředitel společnosti Delimax a.s. Ing. Jan Vrba: „Výroba reklamních materiálů má nejvyšší čas a proto v pátek odpoledne opustil soutěžní automobil servisní zázemí a nedaleko Mladé Boleslavi proběhlo focení posádky a auta.“

Přítomen byl samozřejmě i belgický přípravce a pro Pavla se Zdeňkem to byla zároveň i možnost, jak se seznámit s interiérem Fabie. „Hodně mě překvapila již samotná základní pozice sedačky. Je koncipována hodně daleko a nízko, tedy naprosto tak, jak má být ve správném soutěžním autě. To má za následek i to, že jezdec vidí poměrně daleko před auto, relativně malým průzorem. Mně osobně toto zcela vyhovuje a v každém autě se snažím najít přesně tuto pozici,“ usmíval se jezdec Delimax Teamu Pavel Valoušek.

Ale v soutěžním autě není pouze jezdec, ale i spolujezdec. V případě Delimax Teamu Zdeněk Hrůza, který byl rovněž spokojen a vystupovat z auta se mu příliš nechtělo. „Pozice spolujezdce je hodně pohodlná, neměl jsem žádný problém nalézt odpovídající posez pro dlouhou soutěž. Ovládací panely jsou umístěny opravdu hodně kompaktně.“

Design vozu je samozřejmě koncipován do barev hlavního partnera, tedy společnosti Delimax a.s. a reprezentuje její hlavní obchodní značky Jan Varmuža a St.Johann. Prostor na voze mají ovšem i další partneři.

Na samotný závěr dejme zpět slovo panu Ing. Janu Vrbovi ze společnosti Delimax a.s. „Marketing je pro naši společnost nesmírně důležitý. Proto se chceme na největší české automobilové soutěži prezentovat skutečně profesionálně. Posádka disponuje novými kombinézami, samozřejmostí je 'civilní' týmové oblečení a pro vás, fanoušky, připravujeme novou podpisovou kartu. Tiskařské stroje se v neděli rozběhnou naplno, proto neváhejte a přijďte si v průběhu zlínské soutěže pro podpis.“

Fotografie z představení designu vozu Škoda Fabia S2000 a posádky Pavel Valoušek a Zdeněk Hrůza naleznete ve fotogalerii na adrese www.mediasport.cz .

-pr-

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >