aktuálně: 37 uzavírek, 2 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Strýček Fido našel rezervy - Radouň bude

23. června 2009

Tak takhle nějak by se dala stručně charakterizovat situace Marcela „Máci“ Řezníčka a Aleše Ritschla, kteří tvoří jezdeckou část Fido Rally Teamu. Význam této informace pochopí hlavně účastníci Rally Cupu. Zde se Máca „proslavil“ především velice atraktivní havárií na Rally Hořovice 2009.

Kdo viděl krátké video, jistě pochopí radost obou mladíků nad tím, že se vlastní pílí, za pomoci jejich jezdeckých vzorů a pomocníků z Montcar Autosportu a díky přispění sponzorů podařilo uvést vozidlo do provozuschopného stavu. Původní plán byl start v Rokycanech, ale nakonec se celý tým rozhodl, že Felda potřebuje ještě doladit. Takže auto je O.K. A ostatní?

Posádka se moc těší. V zákulisí mi Máca sdělil, že podobnou atrakci jako v Hořovicích již nechystá, ale pokusí se potěšit své fanoušky solidním výkonem. Byl mile překvapen, že jejich počet po hořovickém crashi kupodivu stoupl. Aleš, se svým věčným milým úsměvem, prohlásil skromně, že je to dobrý. Prý už se i vrátila červeň do tváří jeho rodičům, kteří právě tuto havárii sledovali při své první životní návštěvě rally.

Závěrem mi dovolte, abych všem, kdo se podíleli na opravách prací nebo jinou podporou, jménem posádky co nejsrdečněji poděkoval. Zároveň zvou oba jezdci své příznivce na erzety radouňské rally. A o tom, že za to kluci stojí svědčí i fakt, že Petr Brynda zrušil návštěvu Polského Raidu a jede dělat posádce nejen poradce, ale i mechanika.

Jan Pilát

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >