aktuálně: 37 uzavírek, 4 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Mogul Racing Team se připravuje na Rallye Český Krumlov

20. května 2009

Již jen pár dní zbývá do startu třetího podniku letošního ročníku Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v rally, kterým bude 37. Rallye Český Krumlov. Stejně jako finišují přípravy organizátorů, je v plném proudu příprav také Mogul Racing Team a jeho posádka Roman Kresta - Petr Gross.

Po startu Peugeotu 207 S2000 na Thermica Rally Lužické Hory, kde si s odbyl premiéru za volantem vozu specifikace S2000 Jiří Tošovský, prošel vůz kompletní repasí a ve čtvrtek již za volantem s Romanem Krestou absolvoval krátký funkční test.

Roman Kresta najel na známém úseku Raková cca 20 kilometrů, při nichž byla odzkoušena funkčnost veškerých komponentů a získány další poznatky před startem v Českém Krumlově a okolí.

„Absolvujeme shodnou přípravu, jako před každou soutěží, které se účastníme,“ uvádí před startem Roman Kresta. „Na každou rally chceme být co nejlépe připraveni a vždy jdeme na start s odhodláním bojovat o nejvyšší příčky. Krumlovská soutěž není výjimkou. V loňském roce jsme zde dokázali zvítězit a ani letos nestartujeme s nižším cílem. Budeme se tedy snažit o získ co jak největšího množství bodů do klasifikace MMČR, kterou momentálně vedeme a věříme, že po víkendu budeme moci naše vystoupení hodnotit kladně,“ dodává.

37. Rallye Český Krumlov odstartuje v pátek 22. 5. 2009 v 16:27 hodin na výstavišti v Českých Budějovicích. Úspěšné posádky pak budou po absolvování 12 rychlostních zkoušek o délce 183,22 kilometrů očekávány na cílové rampě v Jelení Zahradě v Českém Krumlově v sobotu 23. 5. 2009 od 16:25 hodin.

Mogul Racing Team

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >