aktuálně: 37 uzavírek, 5 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Marcus Grönholm se ještě objeví v Impreze WRC

8. dubna 2009

O uplynulém víkendu se v Portugalsku po více než roční pauze představil ve speciálu WRC Marcus Grönholm. Až do své havárie si vedl velice dobře a odstupoval z průběžného čtvrtého místa.

První se objevily zprávy, které hovořily o tom, že finskému jezdci vypověděl službu motor. Nicméně nakonec se ukázalo, že Grönholm havaroval a přesto, že se snažil pokračovat, do cíle osmé rychlostní zkoušky už nedojel.

Ředitel týmu Prodrivu David Lapworth byl výkonem Marcuse nadšen a řekl, že se určitě objeví v Impreze WRC znovu.

„Nehody k rally patří, na tom se nedá nic změnit,“ řekl na úvod šéf týmu Prodrive. „Marcus dokázal, že stále stejně tak rychlý, jako ostatní jezdci v seriálu mistrovství světa. Beru to tak, že jsme v Portugalsku nedokončili rozdělanou práci, takže ji musíme dokončit na nějaké jiné soutěži,“ dodal Lapworth.

Richard Vlček ; Zákruta.CZ

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >