aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Tragická Valaška

3. dubna 2009

Přípravy na Valašskou rallye včetně testování vozu Mitsubishi Lancer Evo IX proběhly velmi dobře, proto celý KurkaRacing team odjel do Valašského Meziříčí s mírným optimismem. V pátečním dopoledni proběhla kladně technická přejímka vozu a do startu se vylaďovaly poslední detaily.

Už při startu na náměstí ve Valašském Meziříčí začalo pršet a toto nevlídné počasí „vydrželo“ po celou páteční etapu, která končila těsně před půlnocí.

I. etapa se nám vůbec nevydařila podle našich představ,ale to je při světle sobotních událostí nepodstatné. Hned v sobotní první rychlostní zkoušce Trúba vyletěl z trati mladý slovenský jezdec a smrtelně srazil tři diváky, kteří bohužel stáli ve velice nebezpečném místě mimo vyhrazený divácký prostor. Hned poté byla soutěž ukončena.

Všichni členové KurkaRacing teamu vyjadřují hlubokou lítost nad touto událostí a upřímnou soustrast rodinám obětí neštěstí.

Pavel Paláček,

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >