aktuálně: 37 uzavírek, 3 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

II. Zimní Radouňská hobbyrallye

24. února 2009

Počasí nám v posledních dnech přeje, a tak se tým Radouň Motorsport rozhodl uspořádat již 2. Zimní Radouňskou hobbyrallye, a to v sobotu 28. února 2009.

Zde je několik hlavních změn oproti první hobbyrallye, která se konala v lednu tohoto roku:

- Trať budou tvořit 3 průjezdy jednou rychlostní zkouškou, která bude variací okruhové zkoušky z první Zimní Radouňské hobbyrallye.

- Celkem se najede min. 15 ostrých kilometrů.

- S jedním vozem se budou moci přihlásit 2 účastníci

Startovné 500 Kč na účastníka.

Maximální propustnost tratě je stanovena na 70 soutěžících.

Startovní pole bude rozděleno do 4 tříd:

- do 1400 ccm

- nad 1400 ccm

- auta s pohonem 4x4

- speciály

Zbývá jen dodat, že oproti první hobbyrallye teď leží v místě konání 50 cm sněhu, který po prohrnutí tratě bude tvořit vysoké sněhové bariéry, mezi kterými je radost závodit.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak stačí už jen vyplnit online přihlašovací formulář, který kromě dalších zpřesňujících informací naleznete na www.radounmotorsport.cz

Radouň Motorsport

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >