aktuálně: 37 uzavírek, 2 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Poděkování

22. ledna 2009

Vážení přátelé, kamarádi, fanoušci.

Skončil nám rok 2008 a je čas bilancovat. Pro naše rodiny byl ten loňský rok tragický. Jedenadvacátého června na Horácké rally jsme navždy ztratili naše děti - Mirka Levoru a Pavlu Třebínovou.

Oba tito mladí lidé se nakonec in memoriam stali vítězi třídy A5 Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky. Ocenění si však osobně převzít nemohli...

V českokrumlovském autoklubu se po nešťastné události, která kromě nás zasáhla přátele i odbornou veřejnost, zrodila myšlenka založit bankovní konto jako pomoc pozůstalým. Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kteří na něj přispěli.

Náš dík patří také ostatním, již s námi za poslední půl roku sdíleli krutou bolest.

Bankovní konto bylo uzavřeno a zástupci AMK Rallye Český Krumlov získané finance předali rodině Levorových a Třebínových. Za získané finanční prostředky chceme našim dětem na místě nehody zřídit důstojné pietní místo.

Na počest Mirka a Pavly vznikl na podzim nástěnný kalendář na rok 2009, jejž bychom rádi předali přátelům, kteří na bankovní konto přispěli. S některými jsme se již potkali na Pražském rallysprintu, ostatní budou v nejbližší době kontaktováni.

Závěrem nám dovolte popřát vám všem hodně štěstí v novém roce a spoustu šťastných kilometrů na rychlostních zkouškách.

Rodiny Levorova a Třebínova

AMK Rallye Český Krumlov

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >