aktuálně: 37 uzavírek, 5 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Freddy Loix do nové sezóny s novým spolujezdcem

5. ledna 2009

Belgičan Freddy Loix, který i v roce 2009 bude v barvách Peugeotu Belux bojovat s vozy týmu Kronos Racing o titul v seriálu Intercontinental Rally Challenge, mění pro nadcházející sezónu svého spolujezdce.

V loňském roce se vedle Freddyho Loixe střídali Eddy Chevaillier a Robin Buysmans, v uplynulé sezóně startoval vedle sympatického Belgičana výhradně Robin Buysmans. Absolvovaný program byl pro Buysmanse hodně časově náročný, čímž trpěla jeho rodina i práce. Proto se oba dlouholetí přátelé dohodli na změně.

Na Rallye Monte Carlo usedne na horké sedadlo vedle bývalého továrního jezdce Opelu, Mitsubishi, Hyundaie či Peugeotu devětatřicetiletý Isidoor Smets (neplést s Loixovým bývalým dlouholetým spolujezdcem Svenem Smeetsem).

Isidoor Smets se na sedadle spolujezdce pohybuje již řadu let, stál u počátků Melissy Debackere do automobilových soutěžích. V poslední době se objevoval nejčastěji na belgických tratích v Subaru Impreza STI vedle Frederika de Keysera.

AutoSport.CZ

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >