aktuálně: 37 uzavírek, 4 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Jiří Volf2 - máme jasno o projektu "DÍTĚ"

2. prosince 2008

Team Jiřího Volfa v posledních dnech usilovně jednal o budoucnosti a postupu projektu „DÍTĚ“, který organizuje jeho team jako doprovodný program startu na Pražském rallysprintu 5. - 6. prosince 2008. Vše je již konkrétní a oficiální a proto bychom vás o tom rádi informovali.

Jak postupujete Jirko? : „Na rozdíl od prvních informací jsme uzavřeli nakonec konkrétní dohodu s VÝBOREM DOBRÉ VŮLE nadace Olgy Havlové. V jednáních byli nejvstřícnější a máme pocit největší profesionality, včetně vhodnosti vybraných případů, kde je třeba pomoci. Paní ředitelka nám okamžitě předložila cca deset projektů s tématem zdravotní problém v kombinaci s pojmem “dítě„. Částky, kterými je možné minimálně jeden potřebný projekt podpořit se pohybují od 24.000,- do 200.000,- CZK. Jde například o zvedací zařízení pro děti po obrně, které jim umožní v sociálně slabých rodinách alespoň důstojný pohyb a možnost manipulace, dále o hlasové procesory nebo elektronická zařízení pro hlasově a sluchově postižené děti. My bychom nejraději pomohli všem, ale to zřejmě nebude z důvodu financí možné ani v našich silách. Přesto máme již na účtu přes 20 tis. korun a minimálně 50 tis. slíbeno od partnerů a známých. Minulý čtvrtek jsme na Občanské plovárně v Praze společně s Evou Aichmajerovou a Liborem Boučkem celý záměr představili mediím a veřejnosti. Zde každý z návštěvníku akce časopisu LOOK obdržel leták s informacemi a číslem účtu, který najdete i v minulé tiskové zprávě.“

Pro ty kteří nezaznamenali naše číslo účtu projektu „DÍTĚ“ ještě jednou uvádíme informace.

Konto pro příspěvky na projekt: ČSOB Brno, Veveří 111, Brno, 601 79

Č.ú. 373118503/0300 CZK, IBAN CZ83 0300 0000 0003 7311 8503 (zahraniční platby)

Variabilní symbol: vaše tel. číslo (pro vylosování výherců místa spolujezdce při testu), Zpráva pro příjemce uveďte: „DÍTĚ“ - popř. Příjmení, atd.

Kontakt pro informace : Jiří Volf, email: volfjirka@seznam.cz, www.volfjirka.cz

Ještě jednou apeluji na všechny, kteří se s tímto projektem ztotožňují - POMOZTE NÁM ! PROSÍM !.

Volf Media Service

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >