aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Grönholma už to v "důchodu" nebaví...

26. listopadu 2008

Před nedávnem jsme informovali o tom, že Francois Duval zvažuje start ve Wales Rally GB. I když se nakonec mladý belgický pilot rozhodl, že ve Velké Británii nastoupí s novým spolujezdcem, spekulovalo se o tom, že by za něj mohl jet Marcus Grönholm.

Finský pilot ukončil v loňském roce kariéru aktivního jezdce v mistrovství světa, nicméně letos dlouho nevydržel zahálet a začal se věnovat rallycrossu v rodném Finsku.

„Malcolm Wilson mi volal, zda jsem se již rozhodl a budu schopen po těžké havárii v Japonsku startovat ve Walesu,“ řekl na úvod Francois Duval. „Kdybych nejel a oni by nesehnali náhradníka, tak by mohl tým od federace FIA dostat velkou pokutu. Malcolm mi řekl, že pokud nepojedu já, nahradí mě Marcus Grönholm. To by byla pro mne velká posta.“

„Nicméně nakonec jsem se rozhodl, že to zkusím sám. Hodně mi pomohlo především to, že Patrick Pivato je již převezen domů do nemocnice a jeho stav se rapidně zlepšil. Už se těším na start a také budu velmi brzy vědět, co se mnou bude v následující sezóně. Mám hned několik možností, ale zatím není nic finálního,“ doplnil na závěr Duval.

-ric- ; Zákruta.CZ

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >