aktuálně: 37 uzavírek, 2 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Kresta se po SM zúčastní i Pražského rallysprintu

10. listopadu 2008

Pro Romana Krestu skončilo Setkání mistrů nečekaně rychle. Letošní mezinárodní šampión České republiky nepostoupil ze základního kola jízd, když v jedné z rozjížděk v hluboké kaluži na šotolinové části trati vyjel mimo ideální stopu.

Pilot Charouz Racing Systemu si z toho ale těžkou hlavu nedělá. Tradiční akce v Sosnové u České Lípy je totiž volným podnikem. Svým fanouškům se Roman představí letos ještě jednou, 6. prosince v Pražském rallysprintu.

Roman Kresta: „V jedné z rozjížděk jsem udělal chybku, takže bylo bohužel po dnešním ježdění. Byla to hluboká louže, já v ní dostal aquaplaning. Kvůli této ztrátě jsem přišel o postup do semifinále. Ale jak jsem říkal již před startem, Setkání mistrů jsem bral jako poděkování partnerům, které jsem včera svezl, a fanouškům, jimž se představím letos ještě jednou, na Mikuláše v Pražském rallysprintu. Opět s Mitsubishi Lancer Evo IX Charouz Racing Systemu.“

Výsledky, Setkání mistrů, rally, kategorie N4:

1. Pech, 2. Orsák, 3. Volf (všichni Mitsubishi Lancer Evo IX).

BPA

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >