aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Navrhni design "Extraauto" a svez se v Subaru WRC

27. října 2008

Máš chuť usednout do ex-továrního Subaru Impreza WRC po Petteru Solbergovi vedle Pettera Hozáka? :) Právě teď máš šanci!

Klatovský tým Pubblicita Racing společně s svým generálním partnerem pro Pražský Rallysprint 2008, autobazarem Extraauto, přichystal pro všechny fanoušky soutěž o svezení v Subaru Impreza WRC a šanci vyhrát má každý z vás! Stačí jen navrhnout nejhezčí design subaru v barvách Extraauto a výhra je tvoje!

Autor nejefektnějšího a nejefektivnějšího válečného zbarvení bude vybrán vedením autobazaru Extraauto v pátek 21. listopadu 2008 a do subaru se posadí ve čtvrtek 4. prosince při testu před závodem. Vítězný návrh pak bude použit přímo pro Pražský Rallysprint 2008, kde si Petr Hozák s imprezou 5. a 6. prosince odbude závodní premiéru za volantem techniky WRC.

„Jsem moc rád, že autobazar Extraauto umožnil našim fanouškům navrhnout design a já doufám, že ze soutěže vzejde reprezentativní vzhled pro našeho partnera a zároveň agresivní zbarvení hodné našemu vskutku extraautu,“ řekl Petr Hozák.

Přesné podmínky, více informací a také malou nápovědu k soutěži o design „Extraauto WRC“ naleznete na zbrusu novém webu Petra Hozáka www.pubblicita-racing.cz nebo na webu www.extraauto.cz.

Adam Blahouš

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >