aktuálně: 37 uzavírek, 3 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Staň se navigátorem Martina Prokopa!

23. října 2008

Přeješ si zažít adrenalinovou jízdu, při níž budeš navigovat pilota mistrovství světa v rallye? Chceš okusit jaké to je přesednout z Citroenu C2 do produkčního Mitsubishi, se kterými se Martin Prokop účastní světových soutěží? Stačí jediné, a to podílet se s námi na obsahu nových stránek www.martinprokop.com.

Všem fanouškům nabízíme možnost podílet se na obsahu nových webových stránek www.martinprokop.com. Pošli nám na fans@martinprokop.com svoji fotografii (závodní s teamovým vozem nebo s Martinem Prokopem či Jendou Tománkem) anebo odkaz na obdobně laděné video umístěné na serveru youtube.com.

Vaše příspěvky budou uveřejněny na webu v sekci „fanzóna“ a navíc jeden autor nejzdařilejšího fota či videa získá možnost svezení s Martinem Prokopem v závodních vozech Mitsubishi Lancer EVO IX a Citroen C2 S1600 při nejbližším testu v průběhu listopadu. Pro další tři z vás máme každý měsíc připravené dárky od partnerů Jipocar Racing Teamu, společností Total, Citroen a Puma.

Kompletní pravidla soutěže jsou k nahlédnutí na www.martinprokop.com.

Jipocar Racing

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >