aktuálně: 41 uzavírek, 7 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Setkání mistrů v Sosnové se o jeden den posunulo

24. srpna 2012

Global Assistance Setkání mistrů je akce, kterou každoročně navštíví tisíce fanoušků motoristického sportu, kteří se před dlouhou zimní přestávkou přicházejí rozloučit se svými oblíbenými závodníky z rally, rallycrossu i autokrosu.

Ilustrační foto

Letos se v Global Assistance Racing Aréně Autodrom Česká Lípa uskuteční už 11. ročník tohoto oblíbeného setkání, kde opět nebudou chybět významní zástupci nejpopulárnějších motoristických disciplín.

Diváci už jsou zvyklí, že v poslední době je Setkání mistrů rozčleněno více méně do dvou dnů, kdy první den probíhají volné jízdy a seznamování s tratí Global Assistance Racing Arény a druhý den je na pořadu dne oficiální program. Ten hned po ránu zahájí rozjížďky, které určí startovní pořadí do finálových jízd.

Do podzimního termínu 11. Global Assistance Setkání mistrů sice zbývá ještě mnoho času, a v tomto parném létě nejsou myšlenky na podzimní plískanice a smyky na uklouzaném autodromu na pořadu dne, ale důležitou informací je, že oproti avizovanému termínu, se letos 11. Global Asisstance Setkání mistrů o jeden den posune.

Hlavní program se uskuteční až v neděli 18. listopadu 2012. Důvodem je skutečnost, že v pátek 16.11. 2012 se v Praze uskuteční slavnostní vyhlášení mistrů automobilového sportu. Někteří z účastníků slavnostního vyhlášení se jistě objeví i při Setkání mistrů.

Více informací o 11. Global Assistance Setkání mistrů se dozvíte v připravovaných tiskových zprávách a nebo na www.autodrom.cz a www.rallycross-sosnova.cz

Petr Eliáš

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >