aktuálně: 37 uzavírek, 7 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Zdrcený Semerád Rally Team

16. července 2012

Tuhle zprávu jsme nechtěli nikdy napsat...

V sobotu 14. července, během první etapy Rally Bohemia došlo na třetí rychlostní zkoušce k havárii průběžně čtvrté posádky absolutního pořadí Martin Semerád - Bohuslav Ceplecha. Po nárazu do stromu ve vysoké rychlosti bohužel přes veškerou snahu záchranářů zemřel náš kamarád, spolujezdec Bohouš Ceplecha.

V tuto chvíli ani neumíme vyjádřit lítost nad tím, co se stalo. Bohouš byl sluníčkem našeho týmu a Martina provázel od jeho prvních kroků v rally. Bohouš odešel z tohoto světa při tom, co miloval. Rally pro něj byla životem. Chybí nejen nám, ale i jeho blízkým, kterým vyjadřujeme hlubokou soustrast.

Jezdec Martin Semerád byl po nehodě převezen do nemocnice v Liberci se zlomeninou klíční kosti. V nemocnici zatím zůstává na pozorování. Semerád Rally Team děkuje všem, kteří vyjádřili soustrast a podporu Bohoušově rodině, týmu i Martinu Semerádovi. Buďte s námi.

Petr Eliáš

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >