aktuálně: 41 uzavírek, 7 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Sosnová připravena i s novými skoky

11. července 2012

Global Assistance Racing Aréna v Sosnové u České Lípy už je kompletně připravena přivítat účastníky XXXIX. Rally Bohemia, kteří zde v sobotu 14. července v 17:34 odstartují do deváté rychlostní zkoušky soutěže, která se tím přehoupne do své druhé poloviny. Po ukončení divácké RZ v Sosnové totiž čeká soutěžní vozy návrat do servisu v Hoškovicích.

Na co se letos mohou návštěvníci divácké RZ v Sosnové těšit? Především je to znovu modifikovaná trať. Už loni se organizátoři setkali s kladným ohlasem jak u posádek, tak u diváků, kteří sledovali atraktivní show na asfaltovém i šotolinovém povrchu okruhu. V tomto roce si pro ně pořadatelé připravili nový atraktivní paralelní skok na rovince přímo pod tribunami a před zraky diváků. Na trati nechybí množství atraktivních zatáček, které jsou prakticky všechny viditelné z hlavní i vedlejší tribuny.

Návštěva divácké rychlostní zkoušky v Sosnové se vyplatí. V pohodlí zde zaparkujete na přilehlém záchytném parkovišti, můžete se občerstvit v několika stáncích, zakoupit si upomínkové předměty a shlédnout celé startovní pole závodních vozů, na které bude navazovat poslední rychlostní zkouška Historic Show. V ní se vám předvedou legendární soutěžní vozy a rally jezdci jako například Harald Demuth s Audi, či skotský šampion a nositel slavného jména Jimmy McRae. Během Historic Show uvidíte plejádu nejrůznějších soutěžních modelů značky Škoda, která pěkně zmapuje úspěšnou tradici této značky v automobilových soutěžích rally. V Global Assistance Racing Aréně v Sosnové můžete využít jedné z tribun na stání, ale také zastřešené tribuny na sezení. V eshopu Rally Bohemia, dostupného ze stránky www.rallybohemia.cz, si můžete také zakoupit VIP vstup jen na diváckou rychlostní zkoušku do Sosnové, kde si kromě volného vjezdu, tiskovin soutěže a místa na VIP tribuně můžete vychutnat neomezenou konzumaci v klimatizovaných prostorách zázemí areálu. Vstupenky v cenách od 100 Kč až po 350 Kč na krytou tribunu si můžete zakoupit na místě, ale také v síti TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour, knihkupectví KANZELSBERGER a síti prodejen BONTONLAND,www.ticketstream.cz, e-mail: info@ticketstream.cz

Tradičním generálním partnerem Rally Bohemia je automobilka Škoda Auto, která vedle poskytnutí reprezentativního zázemí umožnila start i své tovární posádce s vozem Škoda Fabia S2000.

-pr-

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >