aktuálně: 37 uzavírek, 4 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Sosnová připravena i s novými skoky

11. července 2012

Global Assistance Racing Aréna v Sosnové u České Lípy už je kompletně připravena přivítat účastníky XXXIX. Rally Bohemia, kteří zde v sobotu 14. července v 17:34 odstartují do deváté rychlostní zkoušky soutěže, která se tím přehoupne do své druhé poloviny. Po ukončení divácké RZ v Sosnové totiž čeká soutěžní vozy návrat do servisu v Hoškovicích.

Na co se letos mohou návštěvníci divácké RZ v Sosnové těšit? Především je to znovu modifikovaná trať. Už loni se organizátoři setkali s kladným ohlasem jak u posádek, tak u diváků, kteří sledovali atraktivní show na asfaltovém i šotolinovém povrchu okruhu. V tomto roce si pro ně pořadatelé připravili nový atraktivní paralelní skok na rovince přímo pod tribunami a před zraky diváků. Na trati nechybí množství atraktivních zatáček, které jsou prakticky všechny viditelné z hlavní i vedlejší tribuny.

Návštěva divácké rychlostní zkoušky v Sosnové se vyplatí. V pohodlí zde zaparkujete na přilehlém záchytném parkovišti, můžete se občerstvit v několika stáncích, zakoupit si upomínkové předměty a shlédnout celé startovní pole závodních vozů, na které bude navazovat poslední rychlostní zkouška Historic Show. V ní se vám předvedou legendární soutěžní vozy a rally jezdci jako například Harald Demuth s Audi, či skotský šampion a nositel slavného jména Jimmy McRae. Během Historic Show uvidíte plejádu nejrůznějších soutěžních modelů značky Škoda, která pěkně zmapuje úspěšnou tradici této značky v automobilových soutěžích rally. V Global Assistance Racing Aréně v Sosnové můžete využít jedné z tribun na stání, ale také zastřešené tribuny na sezení. V eshopu Rally Bohemia, dostupného ze stránky www.rallybohemia.cz, si můžete také zakoupit VIP vstup jen na diváckou rychlostní zkoušku do Sosnové, kde si kromě volného vjezdu, tiskovin soutěže a místa na VIP tribuně můžete vychutnat neomezenou konzumaci v klimatizovaných prostorách zázemí areálu. Vstupenky v cenách od 100 Kč až po 350 Kč na krytou tribunu si můžete zakoupit na místě, ale také v síti TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour, knihkupectví KANZELSBERGER a síti prodejen BONTONLAND,www.ticketstream.cz, e-mail: info@ticketstream.cz

Tradičním generálním partnerem Rally Bohemia je automobilka Škoda Auto, která vedle poskytnutí reprezentativního zázemí umožnila start i své tovární posádce s vozem Škoda Fabia S2000.

-pr-

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >