aktuálně: 41 uzavírek, 43 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Manfred Stohl opět v mistrovství světa

7. června 2012

Již za dva týdny by se mohlo vrátit do mistrovství světa jedno z nejúspěšnějších jmen rakouské soutěžácké historie. Manfred Stohl by se měl představit za volantem Fordu Fiesta RS WRC pod hlavičkou Brazil World Rally Teamu.

Ilustrační foto

„Pořád ještě vedeme jednání s partnery, ale doufám, že se to podaří dotáhnout do úspěšného konce. Pokud se to podaří, téměř určitě se bude jednat o jediný start v letošní sezóně,“ prozradil v tomto měsíci čtyřicetiletý Manfred Stohl.

Ten se představí v mistrovství světa poprvé od Walesu 2007 a pojede s vozem, se kterým pravidelně startovává Daniel Oliveira. „Daniel již na začátku roku avizoval, že Nový Zéland nepojede a vrátí se do MS až v Německu. I proto jsme měli dostatek prostoru jednat o startu u protinožců,“ osvětlil situaci Stohl, kterého bude navigovat Tina-Maria Monego.

AutoSport.CZ

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >