aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Pavel Valoušek se už nemůže dočkat testování v Belgii

6. srpna 2008

Vítěz českého kola projektu BFGoodrich Drivers Team, Pavel Valoušek, se bude už následující středu a čtvrtek detailně seznamovat s Peugeotem 207 S2000, se kterým koncem tohoto měsíce odstartuje do své domácí Barum rally.

Nejen Valda, ale i jeho spolujezdec Zdeněk Hrůza odletí už ve středu ráno do Belgie, kde na ně bude čekat soutěžní dvěstěsedmička a s ní i tým Kronos racing v čele s jeho šéfem Marcem van Dalenem.

První den bude naše posádka poznávat toto špičkové auto v dílnách Kronosu a zde také dojde k finálnímu nastavení sedaček, pedálů a dalších drobností v interiéru. Ve čtvrtek si potom premiérově vyzkouší ostrou jízdu s autem specifikace S2000.

Termín tohoto testování se kvapem blíží a Pavel Valoušek se už nemůže dočkat, až si Peugeot 207 poprvé vyzkouší.

„Samozřejmě už se moc těším. Jedná se o nový tým, takže se musíme vzájemně poznat. Těším se také na první dojmy z vozu Peugeot 207 S2000. Doufám, že si na něj během těchto dvou dní zvykneme a najdeme si dobré nastavení,“ uvedl otrokovický pilot.

Start Pavla Valouška v letošní Barumce s jeho tradičním Lancerem EVO IX byl ve velkém ohrožení, a tak je jasné, že zpráva o vítězství v BFGoodrich Drivers Team tohoto jezdce obrovsky nadchla. Ještě jednou by tak chtěl všem organizátorům této akce v ČR a v neposlední řadě všem novinářům, kteří mu dali důvěru, velmi poděkovat.

„BFGoodrich připravili perfektní akci a Mediasport ji u nás skvěle zajistil. Hlasování proběhlo na profesionální úrovni a jsem rád, že v náš prospěch. Takže bych všem zúčastněným chtěl znovu poděkovat,“ dodal Valoušek.

-pr-

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >