aktuálně: 40 uzavírek, 7 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Českokrumlovská premiéra Václava Kopáčka

24. května 2012

Rally Team Roto Plzeň vysílá na 40. ročník Rally Český Krumlov svého nadějného jezdce Václava Kopáčka. Letošní sezóna je pro plzeňský tým prozatím dosti nevyzpytatelná. S úžasem sledujeme obrovská překvapení v podobě zajížděných časů na jednotlivých rychlostních zkouškách, na druhou stranu se nám bohužel nevyhýbají zklamání z předčasně ukončených závodů.

Autor: Josef Petrů

Je na snadě otázka, na jakou stranu se přiřadí letošní ročník populární Rally Český Krumlov. Navážeme na krásné 5.místo celkově z Rally Šumava?

Wendo, předpokládám, že Subaru je po Saturnusu již plně v pořádku a připraveno na závod a co Ty?

„Tak na Subaru už kluci dolaďuji poslední detaily, jako například geometrii, ale jinak je auto nachystané a doufám, že my také.“

Vím, že už máte nastudované podklady pro celý zavod, na jakou rychlostní zkoušku se nejvíce těšíš?

„Harmonogram jako takový nastudovaný máme. Co se týká rychlostních zkoušek, tak je to pro mne tento rok všude stejné. Všechny RZ jsou pro mě nové a poznávám je až při samotných seznamovacích jízdách. Krumlovské vložky mají mezi jezdci uznávaný respekt, a tak k nim budeme přistupovat i my. Momentálně jsme již Krumlově. Všechny rally fanoušky zdraví posádka týmu Rally Roto Plzeň Václav Kopáček - Petra Řiháková!“

Ondřej Karlík

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >