aktuálně: 37 uzavírek, 7 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Na Rallye Český Krumlov lanovkou, vrtulníkem...

18. května 2012

Trasa 40. Rallye Český Krumlov nabízí spoustu zajímavých diváckých míst, kde lze spatřit špičku rallye sportu přímo v akci. Téměř stovka posádek v čele s takovými piloty, jako jsou Kresta, Kopecký, Pech, Valoušek či Tarabus, v historicích Harrach, Janota, Navrátil, nabídne příští víkend divákům zajímavé souboje o vteřinky.

Ilustrační foto

Na některých diváckých místech máme pro fanoušky rallye připraven pohled na závodní vozy a okolní krajinu z vrtulníku, přímo na místě bude možnost zakoupit vyhlídkové lety. Přehled míst a časy, kdy bude vrtulník pro vás přistaven, je uveden na www.rallyekrumlov.cz v popisu diváckých míst.

Další atrakce se nabízí při návštěvě rychlostních zkoušek na Lipně. Na divácká místa J2 a J3, tedy na nejvyšší bod celé soutěže, půjde vyjet lanovkou, kdy po zaplacení jízdenky na jednu jízdu bude druhá jízda lanovkou zdarma.

Pro návštěvníky a fanoušky, kteří navštíví Výstaviště v Českých Budějovicích se superspeciální rychlostní zkouškou, servisním zázemím týmů a dalšími zajímavými motoristickými akcemi, je připravena spousta hodnotných cen.

Vstupenky na Výstaviště budou při slavnostním vyhlášení vítězů v Jelení zahradě v Českém Krumlově slosovány a vylosovaní získají velmi hodnotné ceny. Jejich seznam bude zveřejněn v blízké době. Navíc součástí každé vstupenky na Výstaviště bude karta Lipno Card s mnoha výhodami a slevami.

Jindřich Kunc

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >