aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Grzegorz Grzyb z Fiat Rufa Rally Teamu bude zabávať Maďarov

25. července 2008

Na vojenskom letisku v blízkosti maďarského mesta Szentkirályszabadja sa uskutoční nadchádzajúci víkend akcia pod názvom Castrol Edge Rally Show a medzi štartujúcimi nebude chýbať ani slovenským divákom dobre známy jazdec Grzegorz Grzyb z FIAT RUFA Rally Teamu.

Akcia sa bude konať na vojenskom letisku pri meste Szentkirályszabadja, kde okrem rallyshow budú mať prítomní diváci možnosť vyskúšať si aj rôzne atrakcie.

Samotnú rallyshow predvedú osmy jazdci z Maďarska (Asi, Spitzmuller, Botka, Turi, Matisc, Benik, Bútor, Turán) a štyria jazdci zo zahraničia (Fín - Miettinen, Česi – Pech a Kopecký a Poliak – Grzyb).

Organizátor postavil trať, ktorú súbežne absolvujú dve identické vozidlá Mitsubishi Lancer EVO IX. Trať má dĺžku dva kilometre, jej povrch je zo 70 % šotolina a zvyšných 30 % asfalt. Jazdci absolvujú v každej rozjazde dve kolá.

Víťaz rozjazdy pokračuje do ďalšieho kola, pričom v samotnom finále si jazdci navzájom po prvej jazde vymenia vozidlá. V závere súťaže budú prví traja najrýchlejší jazdci odmenení.

Fiat Rufa Rally Team

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >