aktuálně: 37 uzavírek, 5 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Martin Bujáček před domácí Kopnou

15. července 2008

V sobotu 19. července se v Podkopné Lhotě a jejím nejbližším okolí uskuteční šestnáctý ročník nejoblíbenějšího sprintu sezony - Impromat Rallysprint Kopná. Na startu nebude chybět ani osmnáctiletý jezdec z Uherského Brodu Martin Bujáček, kterého bude podruhé navigovat zkušený Štěpán Palivec.

Ten se jako Martinův spolujezdec představí i ve zbytku sezony. Poslední start na smutné Horácké rally znamenal pro posádku Lanceru sedmé evoluce 22. místo celkově, které ovšem vzhledem ke smutným událostem není vůbec důležité...

Nadcházející soutěž je pro Martina domácí. Loni se zde představil s Fabií N1 v Poháru mládeže a skončil na velmi dobrém druhém místě. Jaký cíl si plánuje pro letošní ročník? „Na Kopnou se moc těším, protože je to domácí závod a jsou tady moc pěkné, ale zároveň velmi těžké tratě. Vždy se tady sejde velká konkurence, ale já mám za cíl dokončit závod a získat co nejvíc zkušeností,“ řekl Martin pár dní před závodem.

Právě v těchto dnech běží na Rádiu Zlín soutěž o svezení s Martinem v Mitsubishi EVO 7! Kromě svezení jsou pro další výherce připraveny i další ceny od Andrea rally teamu! Více informací o soutěži na www.radiozlin.cz

Libor Hladiš

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >