aktuálně: 37 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Josef Peták před Bohemkou

2. července 2008

Příbramská dvojice ve složení Josef Peták a Alena Benešová s vozem Peugeot 207 S2000 se zúčastní o víkendu sedmého podniku Mediasport MMČR v automobilových soutěžích.

Hroch Rally Team chce v okolí Mladé Boleslavi rychle zapomenout na nedávnou smutnou Horáckou Rally a navázat na úspěchy, které na tratích Bohemky Peták s Benešovou v minulosti zaznamenali. „Za smutnou Třebíčí jsme udělali tlustou čáru. Na Bohemce se nám vždy dařilo. S třistašestkou jsme zde dokonce v roce 2004 dokázali zvítězit. Tratě se nám líbí a myslím, že by mohly sedět i našemu vozu,“ uzavírá Josef Peták.

Příbramská dvojice odjíždí do Mladé Boleslavi již v úterý večer, neboť je čeká náročný program. Ve středu se oba členové posádky zúčastní setkání s dalšími jezdci a spolujezdci, kdy se bude probírat založení Asociace posádek a její fungování.

Od odpoledních hodin začnou seznamovací jízdy a v pátek odpoledne odstartuje první posádka vstříc rychlostním zkouškám, úvodní etapy, která se jede v okolí Mladé Boleslavi. Na programu je i super RZ na tradičním okruhu v Sosnové. „Auto prošlo před Bohemkou důkladnou kontrolou. Jsme na závod připraveni a věříme, že vyjde i počasí. Rozhodně bych nechtěl, aby se střídal déšť se suchem. Buď ať prší pořád, nebo ať je raději sucho,“ říká před blížícím se startem příbramský jezdec.

Posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Alena Benešová s vozem Peugeot 207 S2000 vyrazí do soutěže se startovním číslem 5. Cíl soutěže je naplánován na sobotu 18:15, kdy se dozvíme, jak se smíšené dvojici dařilo.

Marek Felt

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >