aktuálně: 37 uzavírek, 11 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Rally Ice tour odstartuje již tuto sobotu

16. února 2012

Nadcházející sobota 18.2.2012, bude na ledové ploše zlínského zimního stadionu Luďka Čajky patřit od 17.00 hodin jezdcům rally, spolujezdcům a jejich mechanikům. Uskuteční se zde totiž již čtvrté pokračování netradiční akce s názvem Rally Ice Tour.

Ilustrační foto

Jen v krátkosti připomeňme pár jmen, která se v tomto hokejovém mači představí. Jistě nejzvučnějšími jmény mezi aktéry sobotní „šou“ na ledě jsou juniorský mistr světa z roku 2009 Martin Prokop, bývalý tovární jezdec Škody a Fordu Roman Kresta, jejich společný spolujezdec Jan Tománek, okruhový specialista Tomáš Kostka, či na poslední chvíli přihlášený Josef Peták, jenž rovněž pořadatelům potvrdil svou účast.

Novinkou v letošním ročníku jsou vytvořené pozice trenérů na obou střídačkách. Na straně modrého týmu bude cenné rady svým svěřencům rozdávat sám ředitel populární Barum Rally Zlín Miloslav Regner a na střídačce bílého týmu mu pak bude sekundovat jeho syn a zároveň zástupce ředitele zlínské soutěže ing. Jan Regner. Pro oba je šéfování hokejovému týmu jistě obrovskou výzvou.

V minulém týdnu zveřejněné soupisky doznali v podstatě pouze pár kosmetických změn. „Do soupisek jsme přidali Josefa Petáka a místo pro nemoc omluveného Pavla Prášila zařadili na soupisku Marcela Svačinu. Jinak šlo opravdu pouze o kosmetické úpravy mezi oběma týmy,“ objasnil situaci kolem hráčského obsazení jeden z pořadatelů Jan Hejtmánek.

Novinkou, kterou pořadatelé nachystali na poslední chvíli, bude kromě již dříve zmíněné tipovací soutěže a autogramiády rovněž možnost zakoupit si u vstupu do stadionu program akce, jehož součástí je jak soupiska obou týmů, tak právě tipovací lístek. Ten pak tipující může bezplatně vyměnit po odevzdání do losovacího osudí za jeden z teplých nápojů ( čaj, svařák ). To vše za symbolických 5 Kč. Nutno však připomenout, že počet teplých nápojů je omezen počtem natištěných programů, tudíž bude platit pravidlo „kdo dříve příjde, ten dříve pije svařák“.

Jak již bylo v předchozích tiskových zprávách zmíněno, vstup na akci je zcela zdarma a pouze zájemce o některou z pěkných cen v tipovací soutěži si musí u vstupu zakoupit zmiňovaný program s tipovacím lístkem.

Jiří Hejtmánek

Další články

Nejkrásnější lokality vedle českých dálnic

Cestování po českých dálnicích nemusí být jen o rutinní jízdě z bodu A do bodu B. I když se na cestách potýkáme s dopravními zácpami a nekonečnými opravami, okolí českých dálnic skrývá množství nádherných a zajímavých míst, která stojí za to objevit.

zobrazit článek >

Ceny benzinu trápí mladé řidiče - cena ropy Brent je klíčovým faktorem

V poslední době se mladí řidiči stále více potýkají s rostoucími cenami benzinu, které značně zatěžují jejich rozpočet. Tento trend není jen výsledkem inflace nebo vládní politiky, ale především výkyvů na globálním trhu s ropou, konkrétně cenou ropy Brent, která má zásadní vliv na konečnou cenu pohonných hmot.

zobrazit článek >

Tipy pro efektivní stěhování: Jak ušetřit čas a peníze?

Stěhování v dynamických městech na realitním trhu s sebou vždy přináší výzvy. Kromě kolísajících nájmů a cen nemovitostí může být velkou výzvou také městská doprava a logistická omezení. V tomto článku se s vámi podělíme o nejlepší tipy a triky, které vám pomohou efektivně a úsporně se přestěhovat v rámci města.

zobrazit článek >