aktuálně: 37 uzavírek, 2 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Mistrovství světa v rally znovu na Sport 5

10. února 2012

Mistrovství světa v rally nebude v programu SPORT 5 chybět ani v sezoně 2012! Navzdory problémům způsobeným krachem společnosti NOS, která byla do loňska promotérem a majitelem TV práv MS rally, se pořady ze světa rally vrací na TV SPORT 5. A to už od víkendové Švédské rally...

Ilustrační foto

Světový šampionát v automobilových soutěžích dostal tvrdou ránu. Na konci roku 2011 byl v Londýně zatčen Vladimir Antonov, vlastník společnosti North One Sports, jež do loňska působila jako promotér a vlastnila TV práva WRC. Po Antonovově zatčení se však dostala pod nucenou správu a Mezinárodní automobilová federace vypověděla NOS smlouvu. Před úvodním podnikem letošní sezony v Monte Carlu se situace kolem TV práv značně zamotala a slavná soutěž bohužel v programu TV SPORT 5 chyběla. Teď se však situace mění.

SPORT 5 se podařilo zajistit vysílací práva na druhou soutěž sezony, která se jede ve dnech 9. až 12. února v okolí švédského Karlstadu. SPORT 5 díky tomu přinese ze Švédska zpravodajství v podobném rozsahu, na jaký byli diváci zvyklí v předchozích letech.

Od soboty 11. února do pondělka 13. února nabídne SPORT 5 půlhodinové sestřihy jednotlivých etap. Ve vysílání první české a slovenské satelitní a kabelové televize s programem zaměřeným výhradně na motorismus a motoristický sport nebude chybět ani krátké aktuální zpravodajství z jednotlivých etap, které SPORT 5 přinese od pátku do neděle ve večerních hodinách.

Stejně jako v letech 2010 a 2011 se mohou fanoušci rally těšit i na hodinový sestřih celé soutěže, který SPORT 5 zařadí do svého programu v týdnu po skončení soutěže.

O právech na vysílání zpravodajství a sestřihů z dalších soutěží mistrovství světa v rally 2012 v tuto chvíli SPORT 5 intenzivně jedná.

Vysílací časy jednotlivých pořadů o Švédské rally 2012 naleznete na webu www.SPORT5.cz v sekci „tv program“.

-pr-

Další články

Autocamping Rozkoš - prožít dovolenou pestře a v pohodě

Pestrost nabídky ubytování, společenských akcí, turistických možností, poznávacích a sportovních výletů včetně krásných cyklotras, ale i klid k odpočinku, to je dnes téměř neodmyslitelná nabídka k prožití hezké dovolené.

zobrazit článek >

Jaké povinné i nepovinné vybavení je dobré mít ve svém vozu?

Jestliže jezdíte autem, bude dobré, když v něm budete mít umístěné všechny důležité nezbytnosti. Povinná výbava v autě je základ a je stanovena vyhláškou. Nepovinnou výbavu si pak můžete zvolit dle vlastních preferencí. Bohužel se často stává, že řidiči při kontrole zjistí, že nemají kompletní ani výbavu povinnou. Na následujících řádcích se tak na tuto tématiku zaměříme pěkně zblízka.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >