Nový supersportovní vůz Ford GT přijíždí

Nový Ford GT přijíždí s vyspělou aerodynamikou, odlehčenou konstrukcí a motorem EcoBoost. Nastavuje nová měřítka inovací u značky Ford. Motor Ford EcoBoost V6 přeplňovaný dvěma turbodmychadly má výkon přes 440 kW. Nový Ford GT se začne vyrábět v roce 2016.

Ford chystá na rok 2015 řadu významných novinek

Během roku 2015 Ford zásadně obmění nabídku velkoprostorových modelů: do prodeje zamíří nový C-MAX a Grand C-MAX, stylový nový S-MAX a také nová generace modelu Galaxy.

Continental na veletrhu CES 2015 představil nejvýznamnější produkty

Společnost Continental se na veletrhu spotřební a výpočetní elektroniky CES 2015 v Las Vegas prezentovala exhibicí na téma „síla inteligentní mobility“, která ukázala, jak elektronické systémy ve vozech těží z připojení ke cloudu.

Lednová soutěž s portálem Zakruta.cz

V lednu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o digitální fotorámeček.

Prosincová soutěž s portálem Zakruta.cz

V prosinci můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o rozmrazovač čelního skla.

Ford Mustang oznámil svůj příchod na Střední východ premiérou na nejvyšší budově světa

Společnost Ford Motor Company představila nový Mustang v Burj Khalifa, nejvyšší budově světa. Slavnostní akce ve 112. podlaží mrakodrapu se zúčastnil i předseda představenstva společnosti, Bill Ford. Vůz bylo nutné demontovat na šest částí a nahoře ho opět složit.

Nový Ford Mondeo zná svou cenu pro český trh

Společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. dnes oznámila, že zákazníci již mohou u prodejců Ford objednávat zcela novou generaci modelu Mondeo ve středních a vyšších stupních výbavy. Nové Mondeo se vyznačuje ještě vyspělejšími jízdními vlastnostmi, inovativními technologiemi, kultivovanějším jízdním projevem a vyšší úrovní dílenského zpracování.

Nový Ford Focus

Nový Ford Focus s výraznějším a emotivnějším designem exteriéru, pečlivě zpracovaným a intuitivně navrženým interiérem, novými asistenčními technologiemi a výrazně nižší spotřebou paliva

Záříjová soutěž s portálem Zakruta.cz

V září můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o alkoholtester.

Nová ŠKODA Fabia: Promyšlený malý vůz s prostorným interiérem

Nová ŠKODA Fabia zaujme nejen svým emocionálním designem, je také praktičtější a promyšlenější než všechna předchozí provedení. Nový model nabízí místo pěti osobám a jejich zavazadlům, díky kompaktním rozměrům je však Fabia i nadále velice agilní a obratná.

Kia Sorento 3. generace

První fotografie zcela nového modelu Kia Sorento potvrzují, že třetí generace největšího SUV automobilky určeného pro Evropu, přinese nový vzhled se smělým, atleticky postojem a propracovanými stylistickými detaily.

Den s přijímacím technikem autobazaru: "Dvě třetiny vozů odmítáme."

Žádné papírování, naopak spousta testování. Přijímací technik z autobazaru Auto ESA nám ukázal, jak probíhá výkup vozidel. Vysvětlil nám, jak se automobily ověřují i co určuje jejich konečnou cenu. A také proč až dvě třetiny vozů odmítne vykoupit.