Continental na veletrhu CES 2015 představil nejvýznamnější produkty

Společnost Continental se na veletrhu spotřební a výpočetní elektroniky CES 2015 v Las Vegas prezentovala exhibicí na téma „síla inteligentní mobility“, která ukázala, jak elektronické systémy ve vozech těží z připojení ke cloudu.

Lednová soutěž s portálem Zakruta.cz

V lednu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o digitální fotorámeček.

Prosincová soutěž s portálem Zakruta.cz

V prosinci můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o rozmrazovač čelního skla.

Ford Mustang oznámil svůj příchod na Střední východ premiérou na nejvyšší budově světa

Společnost Ford Motor Company představila nový Mustang v Burj Khalifa, nejvyšší budově světa. Slavnostní akce ve 112. podlaží mrakodrapu se zúčastnil i předseda představenstva společnosti, Bill Ford. Vůz bylo nutné demontovat na šest částí a nahoře ho opět složit.

Nový Ford Mondeo zná svou cenu pro český trh

Společnost FORD MOTOR COMPANY, s.r.o. dnes oznámila, že zákazníci již mohou u prodejců Ford objednávat zcela novou generaci modelu Mondeo ve středních a vyšších stupních výbavy. Nové Mondeo se vyznačuje ještě vyspělejšími jízdními vlastnostmi, inovativními technologiemi, kultivovanějším jízdním projevem a vyšší úrovní dílenského zpracování.

Nový Ford Focus

Nový Ford Focus s výraznějším a emotivnějším designem exteriéru, pečlivě zpracovaným a intuitivně navrženým interiérem, novými asistenčními technologiemi a výrazně nižší spotřebou paliva

Záříjová soutěž s portálem Zakruta.cz

V září můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o alkoholtester.

Nová ŠKODA Fabia: Promyšlený malý vůz s prostorným interiérem

Nová ŠKODA Fabia zaujme nejen svým emocionálním designem, je také praktičtější a promyšlenější než všechna předchozí provedení. Nový model nabízí místo pěti osobám a jejich zavazadlům, díky kompaktním rozměrům je však Fabia i nadále velice agilní a obratná.

Kia Sorento 3. generace

První fotografie zcela nového modelu Kia Sorento potvrzují, že třetí generace největšího SUV automobilky určeného pro Evropu, přinese nový vzhled se smělým, atleticky postojem a propracovanými stylistickými detaily.

Den s přijímacím technikem autobazaru: "Dvě třetiny vozů odmítáme."

Žádné papírování, naopak spousta testování. Přijímací technik z autobazaru Auto ESA nám ukázal, jak probíhá výkup vozidel. Vysvětlil nám, jak se automobily ověřují i co určuje jejich konečnou cenu. A také proč až dvě třetiny vozů odmítne vykoupit.

Přezout na letní se vyplatí víc než dojíždět zimní pneumatiky

Uživatelé zimních „dojížděných“ pneu si v létě musí dávat pozor zejména při brzdění na mokru, kdy se brzdná dráha ve srovnání s novými letními pneumatikami prodlužuje až o 20 m a proti opotřebeným letním pneumatikám zhruba o 10 m. I opotřebené letní pneumatiky dosahují lepších výsledků, než jízda na zimních opotřebených v létě.

Kia Motors uvádí na trh nové kompaktní SUV Soul

Zcela nové kompaktní SUV Kia Soul modelového roku 2014 právě přichází na český trh. Unikátní exteriér s novým vzhledem je inspirován konceptem Kia Track´ster z roku 2012. Výrazný design nového modelu si zachovává individuální charakter. Největší technickou změnou je převzetí zcela nové podvozkové platformy, která vychází z nové generace modelové řady Kia cee´d.