Nová ŠKODA Fabia Combi ScoutLine

ŠKODA rozšiřuje nabídku verzí ScoutLine. S počátkem roku 2016 se v nabídce objeví ŠKODA Fabia Combi ScoutLine, která bude bodovat nápadným outdoorovým vzhledem, výraznými plastovými kryty a stylovými koly z lehkých slitin.

Listopadová soutěž s portálem Zakruta.cz

V listopadu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o autolékárničku.

Český Ford začal přijímat objednávky na nový Ford Focus RS

Milovníci sportovního svezení se dočkali: Netrpělivě očekávaný Ford Focus RS, historicky nejrychlejší vůz své modelové řady, je již možno objednat u autorizovaných partnerů Fordu v ČR.

Záříjová soutěž s portálem Zakruta.cz

V září můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o autolékárničku.

Fordu Vignale Mondeo přináší prémiovou kvalitu a exkluzivní služby na míru

Ford představuje produkční verzi nového Fordu Vignale Mondeo, prvního modelu z nové řady vozů Ford Vignale, které se vyznačují prémiovou kvalitou a nabídkou exkluzivních služeb na míru. Každý model Ford Vignale je v závěrečné fázi výroby ručně dokončen týmem zručných řemeslníků v novém oddělení Vignale Centre ve španělské Valencii, vozy jsou podrobeny 100 dodatečným kontrolním úkonům.

Ford odhalil novou generaci luxusního sedmimístného modelu Galaxy

Nový velkoprostorový Ford Galaxy nabízí cestování první třídou až sedmi lidem. Přináší řadu praktických inovací, vynikající kultivovanost a pokročilé asistenční systémy.

Březnová soutěž s portálem Zakruta.cz

V březnu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o kompresor do auta.

Ford Motor Company představí nový Focus RS i supersportovní Ford GT

Ford přiveze na ženevský autosalon nové sportovní modely Focus RS a Ford GT. Na tiskové konferenci, jež se koná v expozici značky Ford 3. března v 10:30, vystoupí Jim Farley, výkonný viceprezident Ford Motor Company a prezident Ford of Europe, Middle East and Africa, a Raj Nair, viceprezident skupiny Ford odpovědný za vývoj produktů.

Nová sportovní řada modelu Kia cee´d GT Line

Modely řady cee’d GT Line, spojují vzhled sportovně laděných vozů cee’d GT s praktičností a všestranností běžných modelů cee’d. Vyšší výkon a točivý moment i nižší emise než vznětový motor 1,6 l CRDi.

Kia na autosalonu v Ženevě odhalí modernizované Picanto

Modernizovaný exteriér i interiér s novými možnostmi zákaznických úprav Nové prémiové prvky výbavy, jako např. tempomat nebo systém palubní zábavy s dotykovým displejem. Modernizovaný zážehový motor 1,0 l a účinnější brzdová soustava. V prodeji na evropských trzích koncem prvního čtvrtletí 2015.

ŠKODA Superb - nová éra

Působivá světová premiéra nejlepšího vozu ŠKODA všech dob. Nová generace modelu Superb se v pražském Fóru Karlín poprvé představila před početným obecenstvem. Nový Superb znamená revoluci v designu značky.

Ford odhalil nový Focus RS, sportovní hatchback s inovativním systémem pohonu všech čtyř kol

Nový sportovní hatchback Ford Focus RS se pyšní vyspělou technikou, díky které zprostředkuje svému řidiči nekompromisní zážitky z jízdy. Stejně jako nedávno představený nový Ford GT je i Focus RS součástí ofenzívy sportovních modelů, jichž Ford představí do roku 2020 nejméně dvanáct; prodávat se bude na vybraných trzích po celém světě.