Přezout na letní se vyplatí víc než dojíždět zimní pneumatiky

Uživatelé zimních „dojížděných“ pneu si v létě musí dávat pozor zejména při brzdění na mokru, kdy se brzdná dráha ve srovnání s novými letními pneumatikami prodlužuje až o 20 m a proti opotřebeným letním pneumatikám zhruba o 10 m. I opotřebené letní pneumatiky dosahují lepších výsledků, než jízda na zimních opotřebených v létě.

Kia Motors uvádí na trh nové kompaktní SUV Soul

Zcela nové kompaktní SUV Kia Soul modelového roku 2014 právě přichází na český trh. Unikátní exteriér s novým vzhledem je inspirován konceptem Kia Track´ster z roku 2012. Výrazný design nového modelu si zachovává individuální charakter. Největší technickou změnou je převzetí zcela nové podvozkové platformy, která vychází z nové generace modelové řady Kia cee´d.

Březnová soutěž s portálem Zakruta.cz

V březnu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o MP3 přehrávač pro autorádio.

Nová ŠKODA Octavia Scout

Na autosalonu v Ženevě oslaví nová ŠKODA Octavia Scout svou světovou premiéru. Robustní univerzální vůz nadchne výrazným offroadovým vzhledem, inovativním řešením pohonu všech kol, skvělými jízdními vlastnostmi a vysokou všestranností na silnicích i mimo ně.

Lednová soutěž s portálem Zakruta.cz

V lednu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o MP3/MP4 přehrávač.

Srovnejto.cz - komplexní služby pro vaše auto za příznivé ceny

Možná máte pro svůj vůz oblíbený servis nebo oblíbenou myčku. Můžete mít také svoji oblíbenou vůni nebo třeba čistící ubrousky do auta. Také v oblasti pojišťovacích služeb můžete mít svůj oblíbený internetový server. Na takovém chytrém, komplexním webu si jednoduše vyberete pro svoje vozidlo nejvýhodnější pojišťovací variantu, ať již v oblasti povinného ručení, havarijního pojištění nebo třeba cestovního pojištění.

Současní mladí řidiči více riskují a prospěl by jim dodatečný výcvik

Evropští instruktoři autoškol se domnívají, že dnešní mladí řidiči riskují více než předcházející generace. Podle nové studie jsou pro zajištění připravenosti mladých řidičů potřeba nové přístupy k jejich vzdělávání.

Pojištění nemusí být drahé

Ačkoli provozovaný automobil nemusí být havarijně pojištěn, může vám jeho pojištění ušetřit nejednu horkou chvilku a dost peněz. Havarijní pojištění omezuje dopady takových pojistných událostí, jakými jsou havárie vozidla či jeho odcizení, vandalismus nebo třeba živelné pohromy.

Nový Ford Mustang pro Evropu

Ford Motor Company dnes představuje nový Ford Mustang - první Mustang v téměř 50leté historii modelu určený pro evropské trhy. Ford Mustang s karoseriemi kupé a kabriolet slibuje špičkovou úroveň dynamiky a kultivovanosti. Vychází přitom z bezmála 50leté historie modelu Mustang a jeho postavení celosvětové legendy.

Škoda Octavia RS - pěkně rychlý rodinný vůz

Škoda Octavia RS je nejrychlejším autem, které Škodovka vyrábí. Aktuálně je na trhu již třetí generace tohoto vozu. Jaké jsou jeho přednosti a vyplatí se vůbec koupě? Je rozumné koupit si „ereso“ v autobazaru?

Povinné ručení se slevou až 50%? Ano, i to je možné!

Další rok je skoro za námi a všem majitelům vozidel, která se mohou účastnit silničního provozu, nezbývá než se soustředit na placení povinného ručení na příští rok. Pochopitelně se mezi platiči najdou spokojení i nespokojení jedinci. Máte problémy uvěřit tomu, že jste zaplatili mnohem víc za automobil stejné třídy než váš soused? Potom vylepšete svůj výběr poskytovatele povinného ručení.

SMS informace o nehodách

V rámci aktuálních dopravních informací poskytuje portál Zákruta.cz také službu zasílání SMS s aktuálními informacemi o dopravních nehodách. Služba je vhodná zejména pro nehodové a asistenční služby.