SMS informace o nehodách

V rámci aktuálních dopravních informací poskytuje portál Zákruta.cz také službu zasílání SMS s aktuálními informacemi o dopravních nehodách. Služba je vhodná zejména pro nehodové a asistenční služby.

Listopadová soutěž s portálem Zakruta.cz

V listopadu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o autoreproduktory.

Soutěž Motokočka

Motomail.cz vám přináší super soutěž, v níž hlavní roli hrají krásné ženy a silné stroje. Za jednu jedinou fotku s vymazleným plechovým miláčkem můžeš vyhrát balík peněz a navíc se Tvoje fotka dostane do oficiálního kalendáře MotoKočka 2014/2015! A to stojí za to!

Ford slaví sté výročí zahájení pásové výroby

Přesně před sto lety spustil průmyslník Henry Ford pásovou výrobu ve své automobilce Ford Motor Company. Dnes společnost nesoucí jeho jméno rozšiřuje pokrokové výrobní postupy a zavádí převratné technologie, které by mohly v nadcházejících desetiletích znamenat další revoluci ve velkosériové výrobě.

Říjnová soutěž s portálem Zakruta.cz

V říjnu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o alkoholtester.

Výběr vozidla v autobazaru

V ČR se za rok 2012 prodalo přes sto tisíc nových automobilů. Ve světě se celkově pohybuje okolo jedné miliardy vozů. Nabídka ojetých vozidel tak je opravdu široká. Nevíte, jak si vybrat? Poradíme vám.

Dvě světové premiéry ŠKODA na autosalonu ve Frankfurtu

ŠKODA AUTO na letošním mezinárodním autosalonu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem představí ve světové premiéře hned dvě novinky. Na návštěvníky čekají nová ŠKODA Rapid Spaceback a modernizovaná ŠKODA Yeti.

Záříjová soutěž s portálem Zakruta.cz

V září můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o autorádio.

ŠKODA vyrobila čtyřmiliontý vůz řady Octavia

ŠKODA vyrobila čtyřmiliontý vůz modelové řady Octavia. Jubilejní automobil, Octavia třetí generace v odstínu Race Blue, sjel 26.8. 2013 z linky v hlavním výrobním závodě v Mladé Boleslavi. Od roku 1996 je ŠKODA Octavia etalonem v nižší střední třídě a je zdaleka nejprodávanějším modelem značky.

Ford Focus zůstává nejprodávanějším autem světa

Ford Focus, loni nejprodávanější automobil na světě, zůstává v čele žebříčku, když si v prvním čtvrtletí 2013 připsal o 18 % více registrací než ve stejném období loňského roku.

Srpnová soutěž s portálem Zakruta.cz

V srpnu můžete se Zákrutou.cz soutěžit v další soutěži o autorádio.

ŠKODA Rapid Spaceback

ŠKODA AUTO dále rozšiřuje svou paletu v segmentu kompaktů. Mezi modely ŠKODA Fabia a ŠKODA Octavia tak nyní zamíří vůbec první hatchback nižší střední třídy z Mladé Boleslavi – ŠKODA Rapid Spaceback.