aktuálně: 41 uzavírek, 37 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Kupte si SUV v online aukci: Rychle, výhodně a se zárukou širokého výběru

V internetových aukcích lze pořídit kdeco, třeba i auta. Představa, že se v nich dají sehnat jen ojetiny, které mají to nejlepší dávno za sebou, je ale mylná. Narazit můžete třeba i na pořádnou perličku v podobě kvalitního SUV. A navíc za dobrou cenu!

Ojetá auta SUV

Nemusíte přitom ani procházet jeden web za druhým a pídit se po těch nejlepších nabídkách. V aukci aut na Adese vybíráte přímo podle svých kritérií, a hlavně z nabídek po celé Evropě. Tím se šance najít, co opravdu hledáte, rapidně zvýší, a nemusíte se tak smiřovat s žádnými kompromisy.

SUV na Adese

Po registraci na platformě Adesa se můžete zúčastnit všech typů aukcí. Chcete postupně přihazovat, nebo se třeba rovnou rozhodnete pro konkrétní model a nabídnete cílovou částku? Pokud hledáte nového SUV fešáka, pojďte na to přes filtry, kde si typ aukce sami vyberete.

Jak filtrovat?

V první řadě si na stránkách Adesy najděte v levém oddílu ve filtrech Typ karoserie a tam zaškrtněte Sportovně užitkové vozidlo (v angličtině sport utility vehicle – tj. SUV). Hned si můžete navolit i další požadavky, jako je typ paliva, velikost motoru, nájezd, první registrace či maximální cena.

Každá nabídka se počítá

Pak už jen stačí vybrat si z dostupných vystavených vozů svého favorita a zapojit se do aukce. Při troše štěstí a trpělivosti vůz ulovíte právě vy, a to za cenu, v kterou jste možná ani nedoufali. Nezapomeňte si jen pořádně přečíst informace o vozidle a nepřihazujte víc, než si můžete dovolit. Každá částka, kterou nabídnete, je totiž závazná.

O tom, jestli jste v aukci uspěli, se pak dozvíte do 2 pracovních dnů. Adesa vám po uskutečnění koupě pomůže s papírováním i převozem vozidla, pokud si jej nebudete chtít vyzvednout osobně.

Další články

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >