aktuálně: 41 uzavírek, 30 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Škoda Auto poskytne české vládě 27 Superbů

8. září 2008

Na zajištění vozového parku v rámci předsednictví České republiky v Radě EU v roce 2009 poskytne automobilka Škoda vládě České republiky 27 vozů Škoda Superb.

Příslušnou smlouvu podepsali 3. září člen představenstva Škoda Auto odpovědný za prodej a marketing Fred Kappler se zástupcem vlády ČR, vicepremiérem pro evropské záležitosti Alexandrem Vondrou.

Vozy budou sloužit pro přepravu ministrů a delegací členských zemí během první poloviny roku 2009, kdy bude Česká republika předsedat Evropské unii a budou probíhat pracovní jednání na území České republiky. Navíc, pro zasedání ministrů zahraničních věcí EU a zemí tzv. skupiny Rio, poskytne Škoda Auto dalších 27 vozů Škoda Superb.

„Pro Škoda Auto je tato spolupráce prestižní záležitostí a zároveň příležitostí k prezentaci letošní novinky, modelu Škoda Superb, mezi nejvyššími představiteli EU,“ poznamenal Fred Kappler.

-ric- ; Škoda

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >