aktuálně: 41 uzavírek, 39 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Škoda Yeti v novém designu

21. října 2011

Škoda Yeti přichází na český trh v novém designovém provedení. Nejprodávanější SUV v České republice se tak stává ještě zajímavější volbou pro zákazníky vyhledávající individualitu a výjimečnost. Novým akčním modelem chce značka Škoda oslovit rovněž zákazníky, kteří vyžadují styl a eleganci za výhodnou cenu.

Základní výbava modelu Yeti Mont Blanc vychází z výbavových stupňů Ambition a Elegance, obohacených navíc o soubor prvků mimořádné výbavy v celkové hodnotě až 56 690 Kč. Jedná se například o dvoubarevnou karoserii vozu (např. bílá s černou střechou), zrcátka lakovaná v barvě střechy - černá Magic, 17´´ kola Annapurna z lehké slitiny v černo-stříbrném provedení, panoramatickou střechu s elektrickým ovládáním, skla s vyšším stupněm tónování SunSet, podélný střešní nosič ve stříbrném provedení, boční ochranné lišty s ozdobným chromovým proužkem nebo sportovní interiér se sportovními sedadly (černo-červená, nebo stříbrno-černá).

„Designové provedení Mont Blanc dokládá potenciál Yetiho v oblasti individualizace a navíc za výhodnou cenu. Vůz je exkluzivně k dispozici v pěti barvách karoserie v kombinaci s černou střechou,“ říká Petr Pečenka, vedoucí regionu Česká republika automobilky ŠKODA.

ŠKODA Yeti Mont Blanc ve výbavovém stupni Ambition startuje na ceně 499 900 Kč s motorizací 1,2 TSI/77 kW. Verze s naftovým motorem 2,0 TDI CR DPF/81 kW a předním pohonem stojí 550 900 Kč. Ve výbavě Elegance začínají ceny o 30 000 Kč výše, tedy na 529 900 Kč, respektive 580 900 Kč. Kromě bílé lze Yeti Mont Blanc získat v některém z dalších čtyř barevných odstínů, vždy v kombinaci s černou střechou.

V České republice si od ledna do září roku 2011 Yeti získal na 3 000 zákazníků, což představuje téměř 18% podíl v segmentu terénních automobilů. Mezi modely s pohonem všech kol patří SUV z Kvasin druhé místo, hned za dalším zástupcem vozů s okřídleným šípem na kapotě, Octavií Combi 4×4.

„Za úspěch mluví nejlépe čísla,“ hodnotí výsledky modelu Yeti v České republice Petr Pečenka. „Během letošního roku patří téměř každá pátá nová registrace v segmentu terénních aut našemu Yetimu. Tato čísla jsou důkazem nejen vysokého zájmu zákazníků, ale také faktu, že Yeti nosí titul trojnásobného Auta roku v České republice právem,“ uzavírá Pečenka.

Richard Vlček ; Škoda

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >