aktuálně: 41 uzavírek, 6 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

V červnu se bude hrát o autorádio s USB

13. června 2011

V červnu budete na Zákrutě.cz hrát, o autorádio s USB portem Pokud budete mít štěstí a podaří se Vám správně odpovědět na tři jednoduché otázky, pak jej můžete získat právě Vy.

Soutěž o autorádio, které věnoval internetový G-obchod.cz, byla zahájena 1. června a poslední den, kdy budete moci na tři otázky odpovědět, bude 30. června 2011.

Pokud jste pozornými čtenáři Zákruty.cz, pak Vás jednoduché dotazy nemohou nijak zaskočit.. Odpovědi se totiž nalézají v obsahu stránek www.zakruta.cz.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se autorádio předá..

Soutěž o autorádio a předchozí výherci

Hodně štěstí...

Richard Vlček ; Zákruta.cz

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >