aktuálně: 41 uzavírek, 12 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Otevřen první showroom ŠKODA v novém designu

12. dubna 2011

V Curychu byl 7. dubna 2011 otevřen celosvětově první showroom značky ŠKODA v novém firemním designu, který potvrzuje vzestup značky. Slavnostního otevření nově vybudované provozní budovy společnosti AMAG RETAIL Autowelt ve Švýcarsku se zúčastnil předseda představenstva společnosti ŠKODA Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland a člen představenstva pro oblast prodeje a marketingu Jürgen Stackmann. Se svou víceznačkovou nabídkou stanovuje AMAG měřítka pro prodej automobilů a staví i značku ŠKODA do nového, svěžího lesku.

Pro podnik je nový firemní design důležitým elementem pro vzestup značky. Do roku 2018 chce ŠKODA svůj celosvětový prodej oproti dnešnímu stavu minimálně zdvojnásobit na zhruba 1,5 milionu vozů ročně. „S našim novým vystupováním dokazujeme, že se podnik podstatným způsobem vyvíjí,“ řekl šéf značky ŠKODA Winfried Vahland. „Právě naše celosvětová prodejní síť hraje ústřední úlohu pro zviditelnění nové síly značky ŠKODA. Proto je důležité, aby všechna naše zastoupení postupně realizovala nové uspořádání. Dnes byl učiněn první krok tímto směrem.“

Ať už jde o vnější signalizace, architekturu budov nebo uspořádání showroomu, nové zastoupení značky ŠKODA se vyznačuje lepší viditelností, svěžestí, otevřeností a optimalizovanou funkčností. Jürgen Stackmann, člen představenstva pro oblast prodeje a marketingu, zdůrazňuje atraktivitu nového uspořádání: „Zákaznici očekávají moderní, přátelské a transparentní prostory. Společnosti AMAG RETAIL Autowelt se toto působivým způsobem podařilo. Blahopřeji společnosti AMAG a jsem si jist, že se nový vzhled projeví i v nadále rostoucích prodejích.“

ŠKODA je ve Švýcarsku zastoupena od roku 1992 a zejména v posledních letech se vyvíjí velice úspěšně. Aktuálně je automobilka na pátém místě mezi všemi značkami. Pokračuje tak v úspěšném rozvoji uplynulých let. V letech 2000 až 2010 se značce s okřídleným šípem ve znaku podařilo roční prodeje zpětinásobit na naposledy dosažený výsledek 14 388 vozů. Octavia Combi se v uplynulém roce stala nejprodávanějším kombi v této alpské zemi.

-ric- ; Škoda

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >