aktuálně: 41 uzavírek, 31 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Rally škola Klatovy - získejte licenci na rally

3. února 2011

Autoklub středisko automobilového sportu v AČR Klatovy v AČR pořádá ve dnech 4. -6. března 2011 první běh jezdecké školy rally v roce 2011. Absolventi třídenní školy získají národní sportovní licenci typ 'C' a mohou startovat v MČR ve sprintrally a MČR v rally historických automobilů.

Podrobnější informace o škole a dalších termínech jejího konání si vyžádejte na

Auto sport klubu v AČR Klatovy, který sdružuje motoristické sportovce všech automobilových disciplin a ve svých řadách rád uvítá mladé zájemce o automobilový sport.

Auto sport klub v AČR Klatovy, Dobrovského 154, 339 01 Klatovy 2 tel. +420 376 310 180, +420 602 444 786, e-mail: pospisil@pamk.cz nebo posport@rcf.cz

-pr-

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >