aktuálně: 41 uzavírek, 4 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Tři modely Škoda získaly cenu "Auto Trophy"

24. listopadu 2010

Hned tři ceny „Auto Trophy“, udělované na základě výsledků čtenářské ankety německého listu Auto Zeitung, získaly letos modely značky Škoda. Stejně jako v roce 2009 se modelu Yeti podařilo zvítězit v kategorii terénních vozů do 30 000 Euro.

Ilustrační foto

Pro kompaktní vůz z kategorie SUV hlasovalo 22,1% z více než 100 000 účastníků ankety, čtenářů i uživatelů internetového portálu listu „Auto Zeitung“.

Výrazně se prosadil i Roomster v kategorii importovaných minivanů. Kompaktní vůz MPV získal 19,8% hlasů a obsadil tak první místo. Vynikající skóre uzavírá Superb Combi. Čtenáři listu „Auto Zeitung“ zvolili celkovým vítězem prostornou verzi vlajkové lodi značky Škoda v silně konkurenční zvláštní kategorii „Výhodné auto“ počtem 22,6% hlasů.

Cenu Auto Trophy pro model Yeti převzal Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, předseda představenstva společnosti Škoda Auto, který uvedl: „Tato ocenění jsou pro celý tým značky Škoda velkou poctou. Utvrzuje nás to v rozhodnutí nabízet základní hodnoty značky v budoucnu v ještě širší paletě modelů. Jako součást koncernu Volkswagen chceme přesvědčovat své zákazníky automobily s vynikající nabídkou prostoru, praktickými a chytrými detaily a férovou cenou.“

List „Auto Zeitung“ předával tyto prestižní ceny už po třiadvacáté. V letošním roce vybírali čtenáři a uživatelé internetu své favority ve 29 kategoriích a dvou mimořádných hodnoceních. Na výběr bylo celkem 400 modelů.

-ric- ; Škoda

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >