aktuálně: 41 uzavírek, 19 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Benzín už stojí na některých místech i 32 korun za litr

12. dubna 2010

I když analytici nepředpokládali, že by se měly ceny pohonných hmot za jediný týden příliš zvyšovat, zatím vše vypadá tak, že ceny stouply a i nadále stoupat budou. Průměrná cena benzínu stoupla téměř o třicet haléřů a nafty pak o 25 haléřů.

Za zdražováním stojí především neustále se zvyšující cena ropy. Ta je nyní na nejvyšší úrovni za posledních sedmnáct měsíců.

Natural 95 je nejdražší na Vysočině, nejlevnější pak v Moravskoslezském kraji. Za naftu také nejvíce zaplatíte na Vysočině. Nejlevněji natankujete v Olomouckém kraji.

Zdražování pohonných hmot bude podle odborníků na tuto problematiku pokračovat i v následujícím týdnu. Dá se tedy očekávat, že Natural by mohl podražit v řádech desítek haléřů a stejně tak tomu bude i u motorové nafty.

-ric- ; Internet

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >