V prosinci můžete v soutěži získat autochladničku

5. prosince 2011

Jsou tady téměř Vánoce a ani v prosinci nebude chybět soutěž na Zákrutě.cz. Tentokráte se bude hrát o autochladničku, která jistě dokonale poslouží v následujícím létě při dlouhých cestách nebo na dovolených.

Ilustrační foto

Znovu vás čekají tři jednoduché otázky, na které vždy naleznete odpovědi přímo na našich webových stránkách. Soutěž o autochladničku, kterou věnoval internetový G-obchod.cz, již odstartovala. Čas na prohledání stránek a následné odpovědi máte až do 31. prosinec 2011.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se autochladnička pošle...

Soutěž o autochladničku

Hodně štěstí...