V říjnu se bude hrát bezdrátový parkovací systém

6. října 2011

V říjnu čeká čtenáře na Zákrutě.cz soutěž o systém parkovacích senzorů. Pokud budete mít štěstí a správně odpovíte na další tři jednoduché otázky, pak jej můžete získat právě Vy.

Soutěž o tohoto pomocníka do automobilu, kterého věnoval internetový G-obchod.cz, byla zahájena 1. října. Pokud jste pozornými čtenáři Zákruty.cz, pak Vás jednoduché dotazy nemohou nijak zaskočit.. Odpovědi se totiž nalézají v obsahu stránek www.zakruta.cz.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se daný systém pošle...

Hodně štěstí...

Richard Vlček ; Zákruta.cz